Kakaós piskóta:
A tojásfehérjéket habbá verjük, majd beledolgozzuk óvatosan a tojásságákat is és a vizet.
A kakaóport, lisztet és a sütőport összekeverjük, majd a tojáshabba forgatjuk óvatosan.
Egy 20*30 cm-es tepsibe sütőpapírt teszünk és a masszát beleismítjuk.
Pettyek:
A tojásfehérjét felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a lisztet.
Ebből a masszából a halmokat teszünk sűrűn a kakaós piskótába és 180 fokra előmelegített sütőben kb 20-25 perc alatt megsütjük.
Krém:
A krémhez a tojássárgákat 6 evőkanál cukorral, a liszttel és a tejjel felfőzünk. Kihűtjük, majd hozzáadjuk az alaposan kikevert vajkrémhez (25 dkg margarin 6 evőkanál porcukorral jó habosra kikavarva).
Az így elkészült krémet a süti tetejére simítjuk, majd gőz fölött felolvasztott csokoládé és olaj keverékével bevonjuk.
Jó sütizést!