Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zsírt a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az egész tojást és az egy tojássárgáját, amivel tovább keverjük. Végül a sóval, liszttel elkevert sütőporral összegyúrjuk. A tésztából kb 38-40 egyenlő gombócot készítünk, majd a kosárka formákba egyenletesen belenyomkodjuk. Előmelegített, 180 fokos sütőben készre sütjük kb 20-25 perc alatt. A töltelékhez a száraz hozzávalókat összekeverjük, hozzáadjuk a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
10 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Beküldte: 2020.02.10.

Tészta

Töltelék

Díszítéshez

Elkészítése

A zsírt a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az egész tojást és az egy tojássárgáját, amivel tovább keverjük. Végül a sóval, liszttel elkevert sütőporral összegyúrjuk.

A tésztából kb 38-40 egyenlő gombócot készítünk, majd a kosárka formákba egyenletesen belenyomkodjuk.

Előmelegített, 180 fokos sütőben készre sütjük kb 20-25 perc alatt.

A töltelékhez a száraz hozzávalókat összekeverjük, hozzáadjuk a margarint és a tejet, majd összedolgozzuk. Kis lángon sűrű krémmé főzzük és még melegen a kosárkákat megtöltjük.

A tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként hozzáadjuk a porcukort és a kihűlt kosárkákat ezzel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is