Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vaníliás pudingport a tejjel felfőzzük és hűlni hagyjuk. Öt tojássárgáját 25 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és 1 dl tejjel jól összekeverjük. Tovább verve hozzáadjuk a lisztet, amit előzőleg összekeverünk a kakaóval és a sütőporral, majd az olajat is belekeverjük. Az öt tojásfehérjéből kemény habot verünk és óvatosan a masszához adjuk. Sütőpapírral bélelt […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.23.

Hozzávalók

A mázhoz

Elkészítése

A vaníliás pudingport a tejjel felfőzzük és hűlni hagyjuk. Öt tojássárgáját 25 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és 1 dl tejjel jól összekeverjük. Tovább verve hozzáadjuk a lisztet, amit előzőleg összekeverünk a kakaóval és a sütőporral, majd az olajat is belekeverjük. Az öt tojásfehérjéből kemény habot verünk és óvatosan a masszához adjuk.

Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és elsimítjuk a tésztát. Vizes kanállal beleszaggatjuk a pudingot, majd sütjük.

A mázhoz a hozzávalókat összekeverjük, és a forró, megsült tésztára kenjük, majd egy picit szárítjuk a sütőben.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is