Elkészítése
Hozzávalók:
- 5 darab tojás
- 25 dkg cukor
- 25 dkg liszt
- 1 csomag vaniliás cukor
- 1 csomag sütőpor
- 1 dl tej
- 1 dl étolaj
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 csomag eper pudingpor
- 4 dl tej
- cukor ízlés szerint
- 1 pohár kistejföl
- 1 csomag vaniliás cukor
Elkészítése:
Megfőzzük a pudingot és kihűtjük.
Felverjük az 5 tojásfehérjét. Egy másik tálban kikeverjük az 5 tojássárgát a 25 dkg cukorral, tejjel, étolajjal, kakaóval, liszttel és a sütőporral, majd összekeverjük a két masszát.
A muffinformába papírkákat helyezünk és beleöntjük a masszát.
A pudingot a tésztába szaggatjuk és 160 Con 25 perc alatt megsütjük a muffinokat.
Ha a muffinok megsültek, kiszedjük őket a sütőből. A még meleg süteményeket megkenjük a tejfölös mázzal és hagyjuk kihűlni.Amikor a muffinok tetején megköt a tejfölös máz, már fogyaszthatjuk is őket!


