Elkészítése
A tojásokat a cukorral felverjük, majd amikor már krémessé válik, akkor hozzáadjuk a tejet és az olajat is. Jól összekeverjük, majd a lisztet és a sütőport is beleforgatjuk óvatosan.
A tésztát elfelezzük és az egyik adagba belekeverjük a kakaóport.
Sütőpapírral bélelt tepsibe (20*36 cm) öntjük a fehér tésztát, majd erre kerül a kakaós.
A cseresznyét lecsöpögtetjük és eloszlatjuk a sütemény tetején és kicsit bele is nyomkodjuk.
180 fokos sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
A tejet, a cukrot és a pudingport egy edénybe öntjük és a szokásos módon megfőzzük. Amikor elkészült hozzáadjuk a vanília aromát, majd kihűtjük.
A tejszínt felverjük és mikor a puding kihűlt, akkor hozzáforgatjuk.
A megsült piskóta tetején eloszlatjuk egyenletesen a krémet és hűtőbe tesszük 15 percre.
A tejszínt felvertjük, majd belekeverjük a felolvasztott, de nem meleg csokoládét, majd egyenletesen elkenjük a krém tetején.
Csokoládéreszelékkel díszítjük.

