Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásokat a cukorral felverjük, majd amikor már krémessé válik, akkor hozzáadjuk a tejet és az olajat is. Jól összekeverjük, majd a lisztet és a sütőport is beleforgatjuk óvatosan. A tésztát elfelezzük és az egyik adagba belekeverjük a kakaóport. Sütőpapírral bélelt tepsibe (20*36 cm) öntjük a fehér tésztát, majd erre kerül a kakaós. A cseresznyét […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.06.08.

A tésztához:

A krémhez:

A tetejére:

Díszítéshez:

Elkészítése

A tojásokat a cukorral felverjük, majd amikor már krémessé válik, akkor hozzáadjuk a tejet és az olajat is. Jól összekeverjük, majd a lisztet és a sütőport is beleforgatjuk óvatosan.

A tésztát elfelezzük és az egyik adagba belekeverjük a kakaóport.

Sütőpapírral bélelt tepsibe (20*36 cm) öntjük a fehér tésztát, majd erre kerül a kakaós.

A cseresznyét lecsöpögtetjük és eloszlatjuk a sütemény tetején és kicsit bele is nyomkodjuk.

180 fokos sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.

A tejet, a cukrot és a pudingport egy edénybe öntjük és a szokásos módon megfőzzük. Amikor elkészült hozzáadjuk a vanília aromát, majd kihűtjük.

A tejszínt felverjük és mikor a puding kihűlt, akkor hozzáforgatjuk.

A megsült piskóta tetején eloszlatjuk egyenletesen a krémet és hűtőbe tesszük 15 percre.

A tejszínt felvertjük, majd belekeverjük a felolvasztott, de nem meleg csokoládét, majd egyenletesen elkenjük a krém tetején.

Csokoládéreszelékkel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is