A 7 tojást a 6 evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk az 5 evőkanál lisztet és a sütőport, majd óvatosan összeforgatjuk, és piskótát sütünk belőle. Ha kihűlt, a tetejét vékonyan megkenjük baracklekvárral.
A krémhez a margarint a 4 tojássárgájával és a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a krémsajtot és a mandulaaromát is, majd simára dolgozzuk. A lekvárral megkent piskótára egy vékonyabb réteget kenünk a krémből.
A babapiskótákat egyenként belemártjuk a főzött feketekávéba, és a krém tetejére sorakoztatjuk. Ha minden piskóta a helyére került, a maradék krémet elsimítjuk rajtuk és közöttük is.
A tojásfehérjéket a cukorral gőz fölött kemény habbá verjük, majd a sütemény tetejére simítjuk. Ízlés szerint díszítjük, például 3in1 kávéporral megszórva az intenzívebb kávéíz érdekében.