Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Különleges sütik

Sütemény receptek

Krémes vörös-fekete csokoládé buborék

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A piskótához a margarint és a cukrot egy tálba tesszük és elektromos habverővel 3 percig keverjük. Ezután gyors fokozaton hozzáadjuk a tojást, 1 percig keverjük, majd lassú fokozat mellett hozzáöntjük a vaníliaaromát, az írót és az ételfestéket. Egy másik edényben elkeverjük a száraz hozzávalókat, majd fokozatosan hozzáadjuk a nedves hozzávalókból álló keveréket. Lassú fokozaton simára […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Picipiros
Beküldte: 2023.01.25.

Hozzávalók egy 6 db-os szilikon formához

Piskótához

Elkészítése

A piskótához a margarint és a cukrot egy tálba tesszük és elektromos habverővel 3 percig keverjük. Ezután gyors fokozaton hozzáadjuk a tojást, 1 percig keverjük, majd lassú fokozat mellett hozzáöntjük a vaníliaaromát, az írót és az ételfestéket.

Egy másik edényben elkeverjük a száraz hozzávalókat, majd fokozatosan hozzáadjuk a nedves hozzávalókból álló keveréket. Lassú fokozaton simára keverjük.

Vékony rétegben sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és 160 fokon tűpróbáig sütjük.

Az étcsokoládét gőz felett megolvasztjuk, hozzáadjuk az olajat és pár csepp fekete ételfestéket, majd lassú mozdulatokkal simára keverjük. Kiskanál segítségével kikenjük vele a formákat, majd dermedésig fagyasztóba tesszük.

A krémhez a tortakrém alapport elkeverjük a tejjel és pár csepp vörös ételfestékkel, majd a megdermedt csokoládé formák háromnegyedéig adagoljuk.

Az erdeigyümölcs zseléhez a gyümölcsöket egy kis edényben, egy csésze vízzel szinte szétfőzzük. A zselatinport a vízzel elkeverjük, hagyjuk ruganyosra kötni, majd a forró gyümölcsmixhez keverjük és dermedésig állni hagyjuk.

A krémek közepére egy-egy teáskanál zselét helyezünk, majd a vörösbársony piskótából akkora köröket szaggatunk ki, amik kisebbek a formák aljánál. Belenyomjuk a krémbe úgy, hogy a krém a szélein feljöjjön, de a forma széleinél ne legyen magasabban se a krém, sem a piskóta.

A fehércsokoládét gőz felett megolvasztjuk, hozzácseppentünk pár csepp vörös ételfestéket, elkeverjük és a formák alján szépen egyenletesen eloszlatjuk. 30 percre fagyasztóba tesszük.

Megdermedésük után óvatosan kinyomjuk őket a formából és ételcsillámmal díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Valentin napi receptek Konyha: Francia Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Picipiros
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is