Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Browniek

Krémsajtos brownie

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az első lépésben olvasszuk össze a csokoládét, az olajat és a margarint egy vastag aljú serpenyőben, alacsony lángon. Miután megolvadt, vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a cukrot és a vaníliát, majd keverjük jól össze. Verjük fel a tojásokat, de ne túl sokáig, majd adjuk hozzá a csokoládés krémet miután kihűlt és keverjük össze. Adjuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Asztalosné Irénke
Beküldte: 2023.11.01.

Hozzávalók

A sajtkrémhez

Elkészítése

Az első lépésben olvasszuk össze a csokoládét, az olajat és a margarint egy vastag aljú serpenyőben, alacsony lángon. Miután megolvadt, vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a cukrot és a vaníliát, majd keverjük jól össze.

Verjük fel a tojásokat, de ne túl sokáig, majd adjuk hozzá a csokoládés krémet miután kihűlt és keverjük össze. Adjuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet is.

A sajtkrémes töltelék alapanyagait keverjük homogénné.

Egy 20*30 cm-es, magasabb falú tepsibe (sütőpapírral bélelve) öntsük bele a csokoládés keverék kétharmadát, majd egy kanállal osszuk el rajta sajtkrémet.

Öntsük rá a maradék csokoládés keveréket és egy kés segítségével óvatosan keverjük össze, de csak a felületen, hogy márványos hatást érjünk el.

Toljuk be a sütőbe és 180 fokon süssük tűpróbáig.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Valentin napi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Fogás: Desszert
Asztalosné Irénke
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is