Elkészítése
Az első lépésben olvasszuk össze a csokoládét, az olajat és a margarint egy vastag aljú serpenyőben, alacsony lángon. Miután megolvadt, vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a cukrot és a vaníliát, majd keverjük jól össze.
Verjük fel a tojásokat, de ne túl sokáig, majd adjuk hozzá a csokoládés krémet miután kihűlt és keverjük össze. Adjuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet is.
A sajtkrémes töltelék alapanyagait keverjük homogénné.
Egy 20*30 cm-es, magasabb falú tepsibe (sütőpapírral bélelve) öntsük bele a csokoládés keverék kétharmadát, majd egy kanállal osszuk el rajta sajtkrémet.
Öntsük rá a maradék csokoládés keveréket és egy kés segítségével óvatosan keverjük össze, de csak a felületen, hogy márványos hatást érjünk el.
Toljuk be a sütőbe és 180 fokon süssük tűpróbáig.










