Elkészítése
Hozzávalók:
Tésztához:
- 10 dkg étcsokoládé
- 20 dkg vaj
- 3 ek kakaópor
- 3 tojás
- 10 dkg cukor
- 15 dkg tönköly liszt világos
- 0,5 csomag sütőpor
Sajtkrémhez:
- 25 dkg mascarpone
- 5 dkg cukor
- 5 dkg kókuszreszelék
- 2 ek tönköly liszt (világos)
- 1 tojás
Elkészítése:
A tésztához a csokoládét vajjal, vízgőz felett felolvasztjuk, majd beletesszük a kakaópor is.
A tojást cukorral habosra keverjük, majd a csokis vajat is hozzáadjuk, végül beletesszük a sütőporral összeforgatott lisztet is.
Egy 24 x 24 cm-es tepsit kivajazunk, liszttel megszórjuk, és beleöntjük a masszát.
A sajtkémhez valókat összekeverjük, majd a csokoládés tésztára simítjuk.
180°C-ra előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.

