Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojássárgájákat a kristálycukorral habosra keverjük, amíg a keverék kivilágosodik és krémes állagú lesz. Hozzáadjuk az áttört túrót, a kukoricalisztet és a sót, majd alaposan összekeverjük. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és óvatos mozdulatokkal, hogy a hab ne törjön össze, beleforgatjuk a túrós masszába. Sütőpapírral bélelt tepsire kiskanálnyi (kb. 2-3 cm átmérőjű) halmokat kanalazunk a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Balog Erika
Beküldte: 2013.04.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojássárgájákat a kristálycukorral habosra keverjük, amíg a keverék kivilágosodik és krémes állagú lesz. Hozzáadjuk az áttört túrót, a kukoricalisztet és a sót, majd alaposan összekeverjük.

A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és óvatos mozdulatokkal, hogy a hab ne törjön össze, beleforgatjuk a túrós masszába.

Sütőpapírral bélelt tepsire kiskanálnyi (kb. 2-3 cm átmérőjű) halmokat kanalazunk a masszából, egymástól kisebb távolságot hagyva.

A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és a halmokat körülbelül 10-12 perc alatt aranybarnára sütjük. A sütési idő a halmok méretétől és a sütő típusától függően változhat, ezért érdemes figyelni a sütés vége felé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is