Elkészítése
A lisztet elkeverjük a szódabikarbónával vagy a sütőporral. A tészta hozzávalói közül a kakaóport, mézet, tojást, cukrot és margarint gőz felett felfőzzük. Amikor a cukor és a margarin felolvadt, hozzákeverjük a lisztet is.
A masszát három egyenlő részre osztjuk, és három egyforma nagyságú lapot nyújtunk belőle. A lapokat 180-200 fokos sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük, de sütés előtt szurkáljuk meg a tetejüket villával, hogy a sütés közben keletkező szén-dioxid távozni tudjon.
Amíg a lapok sülnek és hűlnek, elkészítjük a krémet. A pudingokat megfőzzük 3-3 dl tejjel. A porcukrot és a margarint összekeverjük, majd fele-fele arányban hozzáadjuk a kihűlt pudingokhoz.
A megsült tésztalapokat megtöltjük a krémekkel. Legalulra kerül a vanília ízű puding, a második lapra pedig a puncs ízű puding. A tetejét porcukorral szórhatjuk meg.
Egy napot hagyjuk állni, hogy megfelelően megpuhuljon.

