Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tészta: Gőz fölött megolvasztjuk a vajat és a mézet, majd hozzákeverjük a tojást. Ezután a többi hozzávalót is hozzáadjuk, végül pedig a 40 dkg liszttel összegyúrjuk a tésztát. A tésztát három egyenlő részre osztjuk, és mindegyiket tepsi hátulján kisütjük. Krém: Közben elkészítjük a pudingokat. Külön-külön 4 dl tejben megfőzzük a pudingokat: a vaníliás pudingot vaníliás […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.09.

Hozzávalók

Krémhez

Csokitetőhöz

Elkészítése

Tészta:

Gőz fölött megolvasztjuk a vajat és a mézet, majd hozzákeverjük a tojást. Ezután a többi hozzávalót is hozzáadjuk, végül pedig a 40 dkg liszttel összegyúrjuk a tésztát. A tésztát három egyenlő részre osztjuk, és mindegyiket tepsi hátulján kisütjük.

Krém:

Közben elkészítjük a pudingokat. Külön-külön 4 dl tejben megfőzzük a pudingokat: a vaníliás pudingot vaníliás cukorral, a puncs pudingot pedig rummal ízesítjük. A pudingokat félretesszük hűlni, de időnként megkeverjük, hogy ne legyenek csomósak.

A cukrot és a margarint habosra keverjük. A kihűlt pudingot is alaposan átkeverjük géppel, majd hozzáadjuk a vajkrémet.

Összeállítás:

A tésztalapokat megtöltjük: alulra kerül a puncs krém, felülre pedig a vaníliás krém.

Máz:

Végül elkészítjük a csokitetőt: 3 evőkanál tejben megolvasztjuk a margarint. A cukrot, a kakaót és a csokipudingot összekeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott margarinhoz. Így egy sűrű krémet kapunk, amely kiválóan alkalmas a bevonásra.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is