Hozzávalók:
Tészta:
- 40 dkg liszt
- 2 evőkanál kakaópor
- 2 evőkanál méz
- 2 tojás
- 20 dkg cukor
- 5 dkg vaj
- 2 kávéskanál szódabikarbóna
Krém:
- 1 puncs ízű pudingpor
- 1 vanília ízű pudingpor
- 6 dl tej
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 tábla tortabevonó
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit a liszt kivételével egy edénybe tesszük és gőz felett 3 percig kavargatjuk. Utána levesszük a tűzről és a lisztet is belekeverjük. Három vékony lapot sütünk belőle lisztezett tepsiben.
A pudingokat 3-3 dl tejben megfőzzük, ha kihűlt a margarint a cukorral habosra keverjük. Ezt is megfelezzük és a krémekhez adjuk, majd összekeverjük.
Az egyik lapot megkenjük a rózsaszín krémmel, rátesszük a másik lapot, amire sárga krém kerül, majd a harmadik lap következik. Ezt olvasztott tortabevonóval kenjük meg.