A lisztet, a margarint, a tejfölt és a tojássárgákat egy nagy tálban alaposan összegyúrjuk, amíg egy rugalmas tésztát kapunk. A tésztát két egyenlő részre osztjuk.
Mindkét tésztadarabot vékony téglalappá nyújtjuk, majd lekenjük olvasztott (nem forró) margarinnal. A tésztákat szorosan feltekerjük, mint a roládokat, és 1-2 órára hűtőbe tesszük.
A hűtési idő lejárta után a roládokat kivesszük, és lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk. Virág alakú kiszúróval kiszaggatjuk a tésztát, és a virágformákat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
A virágok felét a tetejükön vízzel megkenjük. A tészta másik feléből szintén virágokat szaggatunk, de ezek közepét egy kisebb kör alakú kiszúróval kivágjuk. Ezeket a kivágott közepű virágokat ráhelyezzük az előzőleg megkent alapvirágokra, hogy rétegezett formát kapjunk.
A sütiket előmelegített sütőben 180 fokon kb. 12-15 perc alatt világosra sütjük.
Miután a sütik kihűltek, a közepükbe egy-egy kiskanál sárgabaracklekvárt teszünk, és porcukorral megszórjuk.