A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tepsit (23*34 cm) sütőpapírral kibéleljük. A tésztát kinyújtjuk ha tudjuk, ha nem, akkor a tepsibe nyomkodjuk.
180 fokon 15 perc alatt elősütjük.
Addig a krémet elkészítjük. A tojásokat a cukorral géppel kikeverjük, de csak addig, míg a cukor elolvad és tejföl sűrűségű állaga lesz. Hozzákeverjük a lisztet, a citromlevet és a citrom héját reszelve.
Az elősütött, forró tésztára öntjük a krémet. Megszórjuk gyümölccsel (nálam most fagyasztott piros és fekete ribizli, áfonya került rá) és további 18-20 percig sütjük együtt. Azért figyeljünk rá, hogy meg ne égjen!
A krémnek „remegősnek” kell lennie.
A tepsiben kihűtjük, majd porcukorral megszórva, szeletelve tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!