Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy tálban a tészta hozzávalóit összegyúrjuk és egy lisztezett nyújtódeszkán cipó alakúra formázzuk, majd 1 órára hűtőszekrénybe tesszük. A kifliformákat olajjal kikenjük. A formákat kb 3/4-ig megtöltjük a tésztával és a kifliket egy nagy tepsire sorakoztatjuk. A süteményeket 170 fokon kb 15 percig sütjük. Ez attól függ, mennyire barna süteményeket szeretnénk. A sütés során a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2017.12.16.

Hozzávalók:

Díszítéséhez:

Elkészítése

Egy tálban a tészta hozzávalóit összegyúrjuk és egy lisztezett nyújtódeszkán cipó alakúra formázzuk, majd 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.

A kifliformákat olajjal kikenjük. A formákat kb 3/4-ig megtöltjük a tésztával és a kifliket egy nagy tepsire sorakoztatjuk.

A süteményeket 170 fokon kb 15 percig sütjük. Ez attól függ, mennyire barna süteményeket szeretnénk. A sütés során a kifliknek fel kell fújódniuk.

Miután letelt a sütési idő, a sütőt kikapcsoljuk, de még legalább 5 percig nem nyitjuk ki a sütő ajtaját, így a sütemények nem esnek össze.

A még meleg kifliket óvatosan kiütögetjük a formából és kihűtjük. Miután kihűltek, a felolvasztott csokoládé és étolaj keverékébe mártjuk a kiflik végeit.

Rácsra tesszük és kókuszreszelékkel, dekorcukorral díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is