Elkészítése
Egy tálban a tészta hozzávalóit összegyúrjuk és egy lisztezett nyújtódeszkán cipó alakúra formázzuk, majd 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A kifliformákat olajjal kikenjük. A formákat kb 3/4-ig megtöltjük a tésztával és a kifliket egy nagy tepsire sorakoztatjuk.
A süteményeket 170 fokon kb 15 percig sütjük. Ez attól függ, mennyire barna süteményeket szeretnénk. A sütés során a kifliknek fel kell fújódniuk.
Miután letelt a sütési idő, a sütőt kikapcsoljuk, de még legalább 5 percig nem nyitjuk ki a sütő ajtaját, így a sütemények nem esnek össze.
A még meleg kifliket óvatosan kiütögetjük a formából és kihűtjük. Miután kihűltek, a felolvasztott csokoládé és étolaj keverékébe mártjuk a kiflik végeit.
Rácsra tesszük és kókuszreszelékkel, dekorcukorral díszítjük.

