A lisztet elkeverjük a cukrokkal, hozzáadjuk a tojást, összemorzsoljuk a margarinnal és összegyúrjuk a tésztát gyors mozdulatokkal.
Két részre osztjuk és az egyik felébe belegyúrjuk a kakaóport. Mindkét tésztát egyforma nagyságúra és vékonyságúra kinyújtjuk, majd a lapokat egymásra helyezzük.
Henger alakúra feltekerjük és 1-1,5 órára hűtőbe tesszük (ha nagyon sietünk, akkor 1/2 óra elég a fagyasztóban), hogy könnyebb legyen szeletelni.
Ha kellőképpen megkeményedett a tészta, akkor 1 cm vastag szeletekre vágjuk, sütőpapíros tepsire tesszük egymástól 2-3 cm-re.
200 fokos sütőben kb 10-12 percig sütjük. Tovább semmiképp nem kell sütni, hiába érezzük, hogy még puha a tészta, hiszen mire kihűl, megfelelően megszilárdul, de mégis finom puha marad. Viszont ha túlsütjük, akkor mire kihűl, előfordulhat, hogy kemény lesz. Tehát úgy vegyük ki a sütőből, hogy még kicsit puha legyen a tésztája.