Linzertésztát készítek a hozzávalókból, kettéosztom, és az egyik felébe kakaóport teszek. Kikent, lisztezett formába alulra a fehér tésztát teszem, megkenem lekvárral, erre jön a leforrázott mák. (A mákot felfőzzük a tejben a porcukorral.)
A kakaós linzertésztából hosszú csíkokat sodrok, ezt teszem a mákos töltelékre, szép sorban. Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 perc alatt megsütöm.
A krémhez a 8 kanál lisztet 8 dl tejjel és a tojássárgákkal sűrűre főzöm. A margarint a porcukorral és a két vaníliás cukorral kikeverem. Ha kihűlt a tejes-lisztes keverék, óvatosan összekeverem a porcukros margarinnal. Ez kerül a kihűlt linzersütire.
A tejszínt felverem a két csomag habfixálóval, majd ezt is rákenem. A tetejét kakaóporral meghintem.
Isteni finom, laktató és mutatós.