Elkészítése
Hozzávalók:
Piskótához:
- 2 ek zsírszegény kakaópor
- csipet só és szódabikarbóna
- egy mk sütőpor
- 50 ml víz
- ízlés szerint édesítőszer
- 3 egész tojás
- 1 tojásfehéje
Töltelékhez:
- 200 g zsírszegény túró
- édesítőszer
- citromhéj
Elkészítése:
A kakaóport, a sót és a szódabikarbónát,sütőport, édesítőszert és a 3 tojássárgáját összekevertem, majd ezt a masszát a 4 tojásfehérjéből készült kemény habbal összekevertem és megsütöttem, előmelegített sütőben 180 fokon tűpróbáig (24*18cm-es tepsiben).
Miután megsült még melegen feltekertem és hagytam hűlni.
A tekercset túróval töltöttem meg, amit citromhéjjal és édesítőszerrel kevertem ki.
