Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és annyi tejfölt adunk hozzá, hogy könnyen nyújtható állagot kapjunk. Egy 24×15 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd a tésztát kinyújtjuk és belefektetjük a tepsibe. A krém elkészítéséhez a tojásfehérjéket a porcukorral és a vaníliás cukorral kemény habbá verjük. Ezután óvatosan beleforgatjuk a darált diót. A tésztát megkenjük a baracklekvárral, majd egyenletesen […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Anyakonyha
Beküldte: 2013.04.17.

Tészta

Krém

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és annyi tejfölt adunk hozzá, hogy könnyen nyújtható állagot kapjunk. Egy 24×15 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd a tésztát kinyújtjuk és belefektetjük a tepsibe.

A krém elkészítéséhez a tojásfehérjéket a porcukorral és a vaníliás cukorral kemény habbá verjük. Ezután óvatosan beleforgatjuk a darált diót.

A tésztát megkenjük a baracklekvárral, majd egyenletesen rásimítjuk a diós habot.

A sütőt előmelegítjük 160 fokra, hőlégkeveréses funkcióval. A süteményt kb. 20-25 percig sütjük. A sütési idő tájékoztató jellegű, és nagyban függ a sütő állapotától.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Anyakonyha
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is