Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a lisztet és a kakaóport. Ezután óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjéből felvert habot. Az így elkészült tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokon, körülbelül 20 perc alatt megsütjük. A krémhez a tejet, a pudingport, 1 evőkanál kakaóport és a cukrot simára keverjük, majd lassú tűzön, folyamatos […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.12.

Hozzávalók

A tetejére

Elkészítése

A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a lisztet és a kakaóport. Ezután óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjéből felvert habot. Az így elkészült tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokon, körülbelül 20 perc alatt megsütjük.

A krémhez a tejet, a pudingport, 1 evőkanál kakaóport és a cukrot simára keverjük, majd lassú tűzön, folyamatos keverés mellett sűrű krémet főzünk. Miután levettük a tűzről, beletördeljük a csokit, és addig keverjük, amíg teljesen felolvad. Ha a krém kihűlt, hozzákeverjük a habosra kikevert margarint és a meggyet.

A kész krémet a kihűlt tésztára simítjuk, majd hidegre tesszük, hogy megdermedjen. Végül a tetejét csokimázzal vonjuk be.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is