Elkészítése
A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a lisztet és a kakaóport. Ezután óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjéből felvert habot. Az így elkészült tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokon, körülbelül 20 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejet, a pudingport, 1 evőkanál kakaóport és a cukrot simára keverjük, majd lassú tűzön, folyamatos keverés mellett sűrű krémet főzünk. Miután levettük a tűzről, beletördeljük a csokit, és addig keverjük, amíg teljesen felolvad. Ha a krém kihűlt, hozzákeverjük a habosra kikevert margarint és a meggyet.
A kész krémet a kihűlt tésztára simítjuk, majd hidegre tesszük, hogy megdermedjen. Végül a tetejét csokimázzal vonjuk be.
