Elkészítése
Az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kávét. Ezután hozzákeverjük a kakaóport és a sütőporral elkevert lisztet. A masszát egy 25×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokon megsütjük.
Közben a pudingport a cukrokkal és tejjel csomómentesre keverjük, majd felfőzzük. Amikor besűrűsödött, hozzákeverjük a diót, és hagyjuk kihűlni. A margarint habosra keverjük, majd a kihűlt pudingkrémet alaposan hozzákeverjük, amíg szép habos nem lesz.
A kihűlt tésztára simítjuk a diós krémet. A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, és a krém tetejére kenjük.
Ez egy régi családi recept, anyukám készítette mindig, és nagyon finom. Próbáljátok ki, érdemes elkészíteni!


