Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kávét. Ezután hozzákeverjük a kakaóport és a sütőporral elkevert lisztet. A masszát egy 25×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokon megsütjük. Közben a pudingport a cukrokkal és tejjel csomómentesre keverjük, majd felfőzzük. Amikor besűrűsödött, hozzákeverjük a diót, és hagyjuk kihűlni. A margarint habosra […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.14.

A tésztához

A krémhez

A bevonáshoz

Elkészítése

Az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kávét. Ezután hozzákeverjük a kakaóport és a sütőporral elkevert lisztet. A masszát egy 25×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokon megsütjük.

Közben a pudingport a cukrokkal és tejjel csomómentesre keverjük, majd felfőzzük. Amikor besűrűsödött, hozzákeverjük a diót, és hagyjuk kihűlni. A margarint habosra keverjük, majd a kihűlt pudingkrémet alaposan hozzákeverjük, amíg szép habos nem lesz.

A kihűlt tésztára simítjuk a diós krémet. A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, és a krém tetejére kenjük.

Ez egy régi családi recept, anyukám készítette mindig, és nagyon finom. Próbáljátok ki, érdemes elkészíteni!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is