Elkészítése
A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk az olajat, a lisztet, a sütőport, és végül óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjék keményre felvert habját. Az így elkészült tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Krém elkészítése:
A pudingport, a tejet és a kristálycukrot összefőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Közben a margarint porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot, a kakaóport és az instant kávét. Az elkészült krémet egyenletesen eloszlatjuk a kihűlt tésztán.
Teteje:
Az étcsokoládét 2 evőkanál olajjal gőz fölött felolvasztjuk, majd a krém tetejére simítjuk. Amikor a máz megszáradt, a sütemény szépen szeletelhető lesz.
Jó étvágyat kívánok!

