Elkészítése
A tészta hozzávalóiból piskótatésztát készítünk. Az egész tojásokat a cukorral kb 10 perc alatt kihabosítjuk robotgéppel, majd hozzászitáljuk a lisztet, kakaóport és a sütőport és csomómentesre dolgozzuk a masszát.
Sütőpapíros gáztepsibe (44*38 cm) öntjük a masszát és előmelegített, 180 fokos sütőbe kb 30 perc alatt megsütjük.
Ha megsült és kihűlt, akkor a papírt lehúzzuk a piskótáról és a széleit levágjuk.
A krémhez a tejben a lisztet sűrűre főzzük és kihűtjük. A vajat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaóport, kanalanként adunk hozzá a lisztes főzött krémből és újra habosítjuk. Kevés rumot is tehetünk bele.
A kihűlt és szélezett tésztára kenjük egyenletesen a krémet, hűtőbe tesszük hogy a krém megdermedjen.
A csokit az olajjal felolvasztjuk, majd amikor már csak langyos, akkor bevonjuk vele a jól lehűtött süteményt és a máz dermedéséig hűtőbe tesszük.
Forró vízbe mártott késsel szeleteljük.










