Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Madártej szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tészta: 8 tojásfehérjét 8 evőkanál cukorral kemény habbá verünk. 8 evőkanál lisztet egy teáskanál sütőporral elkeverünk, majd óvatosan hozzáadjuk a kemény habhoz. A keveréket egyenletesen elsimítjuk egy előkészített sütőformában, és aranysárgára sütjük. Krém: 8 tojássárgáját, 4 evőkanál cukrot, 5 evőkanál lisztet és 2 evőkanál vaníliáscukrot 4 dl tejben elkeverünk. Sűrűre főzzük, majd hagyjuk kihűlni. 18 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2011.01.16.

Hozzávalók

Elkészítése

Tészta:

8 tojásfehérjét 8 evőkanál cukorral kemény habbá verünk. 8 evőkanál lisztet egy teáskanál sütőporral elkeverünk, majd óvatosan hozzáadjuk a kemény habhoz. A keveréket egyenletesen elsimítjuk egy előkészített sütőformában, és aranysárgára sütjük.

Krém:

8 tojássárgáját, 4 evőkanál cukrot, 5 evőkanál lisztet és 2 evőkanál vaníliáscukrot 4 dl tejben elkeverünk. Sűrűre főzzük, majd hagyjuk kihűlni. 18 dkg margarint 10 dkg porcukorral alaposan kikeverünk, és hozzáadjuk a kihűlt krémhez. Az egész krémet egyenletesen elsimítjuk a megsült tészta tetején.

Tetejére:

4 dl tejszínből kemény habot verünk, esetleg habfixálót is használunk a tartás érdekében. A habot a krém tetejére kenjük, majd csokireszelékkel megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is