Elkészítése
Tészta:
8 tojásfehérjét 8 evőkanál cukorral kemény habbá verünk. 8 evőkanál lisztet egy teáskanál sütőporral elkeverünk, majd óvatosan hozzáadjuk a kemény habhoz. A keveréket egyenletesen elsimítjuk egy előkészített sütőformában, és aranysárgára sütjük.
Krém:
8 tojássárgáját, 4 evőkanál cukrot, 5 evőkanál lisztet és 2 evőkanál vaníliáscukrot 4 dl tejben elkeverünk. Sűrűre főzzük, majd hagyjuk kihűlni. 18 dkg margarint 10 dkg porcukorral alaposan kikeverünk, és hozzáadjuk a kihűlt krémhez. Az egész krémet egyenletesen elsimítjuk a megsült tészta tetején.
Tetejére:
4 dl tejszínből kemény habot verünk, esetleg habfixálót is használunk a tartás érdekében. A habot a krém tetejére kenjük, majd csokireszelékkel megszórjuk.

