Elkészítése
Lap elkészítése:
A tojásfehérjéket 8 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. A 8 evőkanál lisztet elkeverjük a sütőporral, majd óvatosan a kemény tojásfehérjehabhoz adjuk. Az egészet egyenletesen eloszlatjuk egy kivajazott, lisztezett tepsiben, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a piskóta aranybarna nem lesz. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e.
Krém elkészítése:
A tojások sárgáját a maradék cukorral, a liszttel és a vaníliás cukorral elkeverjük a tejben. Az így kapott keveréket sűrű krémmé főzzük, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt főzött krémhez adjuk. Ezt a krémet egyenletesen elsimítjuk a megsült és kihűlt piskótalap tetején.
Teteje:
A habtejszínből kemény habot verünk, majd a krém tetejére simítjuk. Végül a tetejét csokoládéreszelékkel megszórjuk.

