Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Madártej Szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Lap elkészítése: A tojásfehérjéket 8 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. A 8 evőkanál lisztet elkeverjük a sütőporral, majd óvatosan a kemény tojásfehérjehabhoz adjuk. Az egészet egyenletesen eloszlatjuk egy kivajazott, lisztezett tepsiben, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a piskóta aranybarna nem lesz. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e. Krém elkészítése: A tojások sárgáját a maradék cukorral, a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.03.

Hozzávalók

Elkészítése

Lap elkészítése:

A tojásfehérjéket 8 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. A 8 evőkanál lisztet elkeverjük a sütőporral, majd óvatosan a kemény tojásfehérjehabhoz adjuk. Az egészet egyenletesen eloszlatjuk egy kivajazott, lisztezett tepsiben, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a piskóta aranybarna nem lesz. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e.

Krém elkészítése:

A tojások sárgáját a maradék cukorral, a liszttel és a vaníliás cukorral elkeverjük a tejben. Az így kapott keveréket sűrű krémmé főzzük, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt főzött krémhez adjuk. Ezt a krémet egyenletesen elsimítjuk a megsült és kihűlt piskótalap tetején.

Teteje:

A habtejszínből kemény habot verünk, majd a krém tetejére simítjuk. Végül a tetejét csokoládéreszelékkel megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is