Elkészítése
2 dl vizet elkezdünk forralni 12,5 dkg zsírral. Amikor a zsír teljesen elolvadt, hozzáadjuk a lisztet, és folyamatos keverés mellett addig főzzük, amíg a massza el nem válik az edény falától. Levesszük a tűzről, és még melegen, egyenként belekeverjük a tojásokat gépi habverő segítségével.
Egy közepes méretű (35×20 cm-es) tepsit alaposan kivajazunk és lisztezünk, majd beleöntjük a massza felét, és 180 fokra előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük. A maradék tésztából ugyanígy elkészítjük a másik lapot.
A krémhez a tejben a csomagolás utasításai szerint elkészítjük a krémport. A zselatint vízben feloldjuk, majd melegítjük, amíg teljesen fel nem oldódik. Hagyjuk kicsit kihűlni, ezután a krémhez keverjük.
Az alsó tésztalapra rákenjük a krémet, erre simítjuk a keményre felvert tejszínhabot, végül befedjük a második tésztalappal. A tetejét olvasztott tortabevonóval díszítjük. Hűtőben pihentetjük szeletelésig.
