Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szikkadt kifliket felkarikázunk. Egy tálba tejet öntünk, hozzáadunk 2 evőkanál porcukrot, majd a kifli szeletek mindkét oldalát belemártjuk. Az áztatott szeleteket csatos tortaformába helyezzük. Az almát lereszeljük, kinyomkodjuk a levét, majd hozzáadunk 1 teáskanál fahéjat, 2 evőkanál porcukrot és 1 evőkanál búzadarát. Ezeket összekeverjük és a kifli szeletekre halmozzuk. A tojásfehérjéhez 2 evőkanál porcukrot […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A szikkadt kifliket felkarikázunk.

Egy tálba tejet öntünk, hozzáadunk 2 evőkanál porcukrot, majd a kifli szeletek mindkét oldalát belemártjuk.

Az áztatott szeleteket csatos tortaformába helyezzük.

Az almát lereszeljük, kinyomkodjuk a levét, majd hozzáadunk 1 teáskanál fahéjat, 2 evőkanál porcukrot és 1 evőkanál búzadarát. Ezeket összekeverjük és a kifli szeletekre halmozzuk.

A tojásfehérjéhez 2 evőkanál porcukrot adunk, majd gőz fölött kemény habbá verjük. A tojáshabot ráhalmozzuk az almás töltelékre és 180 fokos sütőbe helyezzük.

Addig sütjük, ameddig a hab szép aranybarna lesz, ez kb 20 perc.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is