Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütemény receptek

Máglyarakás maradék bejgliből

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Egy tepsit kikenek margarinnal és kimorzsázom. Egy tálban 4 tojás sárgájához hozzákeverek 3 ek cukrot, 5 dkg olvasztott margarint (lassan,állandóan keverve,különben kicsapódik) és fél liter langyos tejet. A bejglit vékonyra felszelem,egy pillanatra belemártom a tejes-tojásos keverékbe és sorba rakom a tepsibe. Ha betelt egy sor,megszórom áztatott mazsolával,így jön rá a következő sor (érdemes mély tepsiben […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.04.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy tepsit kikenek margarinnal és kimorzsázom.

Egy tálban 4 tojás sárgájához hozzákeverek 3 ek cukrot, 5 dkg olvasztott margarint (lassan,állandóan keverve,különben kicsapódik) és fél liter langyos tejet. A bejglit vékonyra felszelem,egy pillanatra belemártom a tejes-tojásos keverékbe és sorba rakom a tepsibe.

Ha betelt egy sor,megszórom áztatott mazsolával,így jön rá a következő sor (érdemes mély tepsiben vagy jénaiban csinálni,főleg ha sok a bejgli.) Ha a bejgli elfogyott,befedem almaszeletekkel a sütit.

Így teszem előmelegített kb. 200 fokos sütőbe. Míg sül,a 4 tojásfehérjét kemény habbá verem,a végén egy kanál baracklekvárral is összekeverem. Kb. 15 perc múlva kiveszem a tepsit (az alma bebarnul,akkor jó) és a süti tetejére kenem a fehérjehabot.

Újabb 5-10 perc alatt a hab is szépen megpirul. Nagyon finom!!!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is