Elkészítése
A tészta elkészítése
A hét tojás sárgáját a cukorral alaposan kikeverjük, amíg sima és krémes lesz. Ehhez hozzáadjuk az étolajat és az ételfestéket, majd tovább dolgozzuk, amíg egységes masszát kapunk. A lisztbe belekeverjük a sütőport, majd fokozatosan hozzáadjuk a zöld színű keverékhez. Végül óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjékből felvert kemény habot, ügyelve arra, hogy ne törjük össze. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A krém elkészítése
A krém hozzávalóit összekeverjük, amíg sima és egységes nem lesz. Ezután a hűtőbe tesszük, hogy a krém kissé megdermedjen, amíg a többi hozzávalót előkészítjük.
A zselé elkészítése
A zseléhez két deciliter üdítőitalban elkeverjük a pudingport és két kanál cukrot. Közben a maradék üdítőt a maradék cukorral felforraljuk. Amikor forrni kezd, hozzáadjuk a pudinggal elkevert üdítőt, majd folyamatos keverés mellett addig főzzük, amíg sűrűsödni nem kezd. Levesszük a tűzről és hagyjuk langyosra hűlni.
A sütemény összeállítása
Miután a tészta teljesen kihűlt, egyenletesen megkenjük a túrós krémmel. Erre óvatosan ráöntjük a langyosra hűlt zselét, és egyenletesen elsimítjuk a tetején. Amikor a zselé teljesen megdermedt, a süteményt még egy rövid időre a hűtőbe tesszük, hogy minden réteg jól összeérjen.

