2 dl tejből, élesztőből, egy kevés sóból, cukorból és lisztből kovászt készítünk. Meleg helyen hagyjuk kelni. A többi lisztet egy tálba tesszük, a közepébe helyezzük a megkelt kovászt, majd hozzáadjuk a többi sót és tejet. Addig dagasztjuk, amíg a tészta el nem válik az edény falától. A tészta állaga se túl lágy, se túl kemény ne legyen. Egy órán át hagyjuk kelni.
Miután a tészta megkelt, vékony kígyó formában összesodorva egy kikent tepsibe tesszük, majd megsütjük. A kisült tésztát daraboljuk, szűrőbe helyezzük, és forró vaníliás tejjel átöntjük. Addig ismételjük ezt, amíg meg nem puhul, de figyeljünk rá, hogy ne essen szét.
Egy lábasba mézet és őrölt mákot teszünk, majd összekeverjük. A tetejére a tojásfehérjét cukorral felverjük, és a tésztára simítjuk. 160 fokon 15 perc alatt készre sütjük. Ha nincs időnk, természetesen kifliből is finom, de így olcsóbb.