A gyúrt tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Az egyik lapot sütőpapíros tepsi hátán előre megsütjük, majd félretesszük. Ez lesz a sütemény felső rétege.
A gyúrt tészta másik részét egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Ezt a tésztalapot vékonyan megkenjük lekvárral. Közben elkészítjük a piskótatésztát 6 tojásból, ahol a liszt helyett 15 dkg darált mákot használunk. Ízlés szerint reszelt citromhéjjal ízesítjük, és aki szeretné, kevés sütőport is adhat hozzá, hogy lazább legyen a tészta.
A mákos piskótamasszát a lekvárral megkent tésztalapra öntjük, és együtt közepes hőfokon, előmelegített sütőben készre sütjük.
A krémhez a vajat alaposan kikeverjük a porcukorral, majd félretesszük. A pudingporból a tejjel pudingot főzünk. Amikor a vajas krém és a puding egyforma hőmérsékletűre hűlt, óvatosan összekeverjük őket. Fontos, hogy mindig a krémhez adjuk kanalanként a pudingot, így egynemű, szép krémet kapunk, ami nem csapódik ki.
A krémet a már megsült és kihűlt tésztalap tetejére kenjük, majd rátesszük az elsőként megsütött lapot. A sütemény tetejére csokimázat kenünk, amelytől még ínycsiklandóbb lesz.