Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 250 g cukor 2 tojás 100 g darált mák 250 g sima liszt 1 csomag sütőpor 100 ml olaj 250 ml tej baracklekvár 100 g porcukor (máz) 3 ek citromlé (máz) Elkészítése: A tojásokat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejet, az olajat, a mákot, végül a sütőporral összekevert lisztet, és alaposan összekeverjük. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.03.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 250 g cukor
  • 2 tojás
  • 100 g darált mák
  • 250 g sima liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 100 ml olaj
  • 250 ml tej
  • baracklekvár
  • 100 g porcukor (máz)
  • 3 ek citromlé (máz)


Elkészítése:

A tojásokat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejet, az olajat, a mákot, végül a sütőporral összekevert lisztet, és alaposan összekeverjük.

A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe (30 x 20) öntjük, 30-35 perc alatt 200 fokon készre sütjük. A kihűlt tésztát kettévágjuk, a lekvárral megkenjük, és összeragasztjuk.

A porcukrot a citromlével mixer segítségével simára keverjük, és a sütemény tetejére kenjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is