Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Málnás sütik

Málna szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Piskóta elkészítése A 8 tojás sárgáját 25 dkg porcukorral habosra felverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és az olajat, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. Az így kapott masszából egy piskótát sütünk 180°C-on, amíg aranybarnára nem sül. Krém készítése A vaníliapudingot 8 evőkanál cukorral és az üdítővel megfőzzük, majd amikor már sűrű, hozzáadjuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.12.

Hozzávalók

Elkészítése

Piskóta elkészítése

A 8 tojás sárgáját 25 dkg porcukorral habosra felverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és az olajat, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. Az így kapott masszából egy piskótát sütünk 180°C-on, amíg aranybarnára nem sül.

Krém készítése

A vaníliapudingot 8 evőkanál cukorral és az üdítővel megfőzzük, majd amikor már sűrű, hozzáadjuk a zselatint. Ha a puding teljesen kihűlt, hozzákeverjük a felvert tejszínhabot és a málnát.

A sütemény összeállítása

A kihűlt piskóta tetejére rákenjük a málnás-tejszínes krémet, majd tejszínhabbal díszítjük a tetejét. Lehetőség van arra is, hogy két vékony piskótalapot süssünk, és a krémet a piskótalapok közé töltsük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is