Piskóta elkészítése
A 8 tojás sárgáját 25 dkg porcukorral habosra felverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és az olajat, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. Az így kapott masszából egy piskótát sütünk 180°C-on, amíg aranybarnára nem sül.
Krém készítése
A vaníliapudingot 8 evőkanál cukorral és az üdítővel megfőzzük, majd amikor már sűrű, hozzáadjuk a zselatint. Ha a puding teljesen kihűlt, hozzákeverjük a felvert tejszínhabot és a málnát.
A sütemény összeállítása
A kihűlt piskóta tetejére rákenjük a málnás-tejszínes krémet, majd tejszínhabbal díszítjük a tetejét. Lehetőség van arra is, hogy két vékony piskótalapot süssünk, és a krémet a piskótalapok közé töltsük.