Elkészítés
A kiengedett leveles tésztát lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk, majd 12 egyforma négyzetre vágjuk. A négyzetek sarkait kb. 3–4 cm hosszan bevágjuk.
A kekszet összetörjük, majd a tésztanégyzetek közepére kevés morzsát szórunk. Erre egy kiskanál málnadzsemet teszünk, majd ismét morzsát szórunk rá. A négyzetek sarkaiból minden másodikat középre hajtjuk, és kissé lenyomjuk, hogy szélkerék formát kapjunk.
A szélkereket megkenjük felvert tojássárgájával, és előmelegített sütőben, 180 fokon aranyszínűre sütjük. Amikor kihűlt, mindegyik közepére egy szem friss málnát teszünk, végül porcukorral meghintve tálaljuk.
Tipp
A málnadzsem helyett használhatunk eper- vagy baracklekvárt is. A friss gyümölcsöt akár sütés előtt is ráhelyezhetjük, így kissé megkaramellizálódik.