Tészta elkészítése
A leveles tésztát kiolvasztjuk, majd lisztezett felületen téglalap alakúra nyújtjuk, kb. 30–35 cm hosszúságban. A tésztából 2–3 cm széles csíkokat vágunk, megkenjük tojássárgájával, majd habroló csövekre tekerjük. Előmelegített sütőben, 180 fokon aranyszínűre sütjük. A megsült rolókat hagyjuk kihűlni.
Málnahab elkészítése
A tojásfehérjéket a cukorral és az átpasszírozott málnával gőz felett kemény habbá verjük. A kész habot habzsákba töltjük, és a rolók belsejét megtöltjük vele.
Tálalás
A megtöltött rolókat porcukorral meghintve kínáljuk.
Tipp
A málnahabot más bogyós gyümölccsel, például szederrel vagy ribizlivel is elkészíthetjük. Ha intenzívebb színt szeretnénk, kevés málnaszörpöt is keverhetünk a habba.