Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 150 gramm Zabfalatok keksz 5 dkg vaj 500 gramm mascarpone 2 dl habtejszín 1 bourbon vaníliás cukor 3 evőkanál porcukor 1 citrom leve 500 gramm málna/áfonya vegyesen (1 zselatint is lehet a krémbe tenni, attól stabilabb lesz) Elkészítése: A vajat megolvasztottam, a kekszet pedig aprítóban megőröltem, majd összekevertem és egy kapcsos tortaforma aljára egyengettem. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.08.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 150 gramm Zabfalatok keksz
  • 5 dkg vaj
  • 500 gramm mascarpone
  • 2 dl habtejszín
  • 1 bourbon vaníliás cukor
  • 3 evőkanál porcukor
  • 1 citrom leve
  • 500 gramm málna/áfonya vegyesen
  • (1 zselatint is lehet a krémbe tenni, attól stabilabb lesz)


Elkészítése:

A vajat megolvasztottam, a kekszet pedig aprítóban megőröltem, majd összekevertem és egy kapcsos tortaforma aljára egyengettem.

A tejszínt felvertem habbá. Majd hozzákevertem a mascarponét, a porcukrot, a citrom levét és a vaníliás cukrot. Bár én nem tettem a krémhez zselatin, lehet, hogy kellett volna, főleg ilyen melegben.

A kekszes alapra rákanalaztam a krémet, és egy éjszakára hűtőbe tettem.

Tálaláskor a gyümölcsöket a torta tetejére szórtam és már fogyasztható is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is