Elkészítése
Az egész tojásokat a habverő üstjébe ütjük, hozzáadjuk a cukrot, és nagy fokozaton, körülbelül 10 perc alatt kemény habbá verjük. Ezután lazán beleforgatjuk a lisztet. Egy nagy gáztepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát egyenletesen belesimítjuk, majd 170 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. A kész piskótát hagyjuk kihűlni, majd sűrűn kirakjuk málnaszemekkel.
A tejet a kétféle pudingporral és ízlés szerinti mennyiségű cukorral simára keverjük, majd kis lángon, állandó keverés mellett sűrűre főzzük. A még meleg pudingot a málnás piskótára öntjük, és teljesen kihűtjük.
A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd belereszeljük a csokoládét. A maradék tejben elkeverjük a pudingport, sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A kihűlt pudinghoz hozzákeverjük a margarinos krémet, és ezt a réteget a megszilárdult pudingos krém tetejére simítjuk.
Tetszés szerint díszítjük, majd szeleteljük és tálaljuk.

