Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Málnás sütik

Málnás finomság

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az egész tojásokat a habverő üstjébe ütjük, hozzáadjuk a cukrot, és nagy fokozaton, körülbelül 10 perc alatt kemény habbá verjük. Ezután lazán beleforgatjuk a lisztet. Egy nagy gáztepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát egyenletesen belesimítjuk, majd 170 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. A kész piskótát hagyjuk kihűlni, majd sűrűn kirakjuk málnaszemekkel. A tejet a kétféle pudingporral […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Bato Timea
Beküldte: 2013.07.03.

Piskóta

Krém

Elkészítése

Az egész tojásokat a habverő üstjébe ütjük, hozzáadjuk a cukrot, és nagy fokozaton, körülbelül 10 perc alatt kemény habbá verjük. Ezután lazán beleforgatjuk a lisztet. Egy nagy gáztepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát egyenletesen belesimítjuk, majd 170 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. A kész piskótát hagyjuk kihűlni, majd sűrűn kirakjuk málnaszemekkel.

A tejet a kétféle pudingporral és ízlés szerinti mennyiségű cukorral simára keverjük, majd kis lángon, állandó keverés mellett sűrűre főzzük. A még meleg pudingot a málnás piskótára öntjük, és teljesen kihűtjük.

A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd belereszeljük a csokoládét. A maradék tejben elkeverjük a pudingport, sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A kihűlt pudinghoz hozzákeverjük a margarinos krémet, és ezt a réteget a megszilárdult pudingos krém tetejére simítjuk.

Tetszés szerint díszítjük, majd szeleteljük és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Nyár Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Bato Timea
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is