A tészta elkészítéséhez a vizet, cukrot, sót és margarint a tűzhelyen felmelegítjük. Amikor a margarin teljesen elolvadt, és az elegy egyet forrt, hozzáadjuk a lisztet, miközben folyamatosan keverjük, amíg a tészta el nem válik az edény oldalától. Ekkor levesszük a tűzről, és egyenként belekeverjük a tojásokat. Ha a tészta egyneművé vált, habzsákba töltjük, majd sütőpapíros sütőlapra kis rózsákat nyomunk belőle. 180-200 fokos előmelegített sütőben sütjük. Fontos, hogy amíg a tészták nem emelkednek fel, ne nyissuk ki a sütőt, mert a tészta összeeshet. Sütés után a rózsák „kalapját” levágjuk, olvasztott cukorba mártjuk, és pirított mandulával megszórjuk.
A pudingport két tojássárgájával kikeverjük, a cukrot pedig a tejhez adjuk. Amikor a tej felforr, beleöntjük a pudingos keveréket, és addig főzzük, amíg teljesen besűrűsödik. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd a kész pudingba óvatosan beleforgatjuk. A krémet csillagcső segítségével a tésztákba töltjük. A habtejszínt az 5 dkg porcukorral habbá verjük, és a kihűlt pudingos krém tetejére adagoljuk habzsákból. Végül ráhelyezzük a tészták kalapját.