Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Linzerek

Sütemény receptek

Mandulás linzer

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük és összegyúrjuk. Becsomagoljuk és fél órára a fagyasztóba tesszük. A lehűtött tésztát két részre osztjuk és lisztezett deszkán 3 mm vastagra nyújtjuk, majd tetszőleges formával kiszúrjuk. A leeső darabokat újból összegyúrjuk és kiszúrjuk. 180 fokon 5-6 perc alatt teljesen világosra sütjük. Amikor kezd szilárdulni az oldala, de még a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.05.31.

A tésztához

A töltéshez

A szóráshoz

Elkészítése

A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük és összegyúrjuk. Becsomagoljuk és fél órára a fagyasztóba tesszük.

A lehűtött tésztát két részre osztjuk és lisztezett deszkán 3 mm vastagra nyújtjuk, majd tetszőleges formával kiszúrjuk. A leeső darabokat újból összegyúrjuk és kiszúrjuk.

180 fokon 5-6 perc alatt teljesen világosra sütjük. Amikor kezd szilárdulni az oldala, de még a teteje puha, ekkor már készen van.

Ne süssük tovább különben kemény lesz!

A kihűlt linzert lekvárral összeragasztjuk és enyhén megszórjuk porcukorral.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is