Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Margó francia krémese

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sárgákat a cukorral, vízzel habosra keverjük. A lisztet, sót, sütőport és a kakaót összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizes masszához, az olajjal együtt. Az egészet összeforgatjuk és zsírozott, lisztezett nagy tepsiben, 180 fokon 20-25 perc alatt kisütjük. A krémhez a pudingokat összekeverjük 2 dl vízzel. A maradék vizet feltesszük 10 dkg cukorral főni, ha felforrt […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.06.

Tészta

Krém

A tetejére

Elkészítése

A sárgákat a cukorral, vízzel habosra keverjük. A lisztet, sót, sütőport és a kakaót összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizes masszához, az olajjal együtt. Az egészet összeforgatjuk és zsírozott, lisztezett nagy tepsiben, 180 fokon 20-25 perc alatt kisütjük.

A krémhez a pudingokat összekeverjük 2 dl vízzel. A maradék vizet feltesszük 10 dkg cukorral főni, ha felforrt hozzáadjuk a pudingot is és készre főzzük. A tojások fehérjét habbá verjük 5 dkg cukorral, hozzáadjuk a pudingoz és 3 percig lassú tűzön főzzük.

Az így elkészült krémet a kihűlt tésztára simítjuk, majd a habbá vert tejszínt kenjük a tetejére. Nagyon finom és kiadós. Ebből az adagból kb 30 darab lesz.

Sztori: Olyan jól sikerült mint a profiknak.Ha így készíted, biztosan nagy sikert aratsz vele.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Francia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is