Tészta elkészítése
A tojásokat a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, az olajat, a langyos vizet és simára dolgozzuk. A masszát két részre osztjuk: az egyikbe tejszínes mogyoró aromát, a másikba a kakaóport keverjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe a kétféle tésztát mérőpohár segítségével felváltva, átlósan csíkokban öntjük, hogy márványos mintát kapjunk. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Krém elkészítése
A tejet a liszttel, a cukorral, a kókuszreszelékkel és kevés kókuszaromával lassú tűzön, folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd hozzáadjuk a margarint, és robotgéppel selymes krémmé keverjük.
Összeállítás
A kihűlt tésztalapot félbevágjuk, és egyenletesen megtöltjük a kókuszos krémmel. A tetejét simára kenjük, majd a süteményt ízlés szerint kockákra vagy csíkokra szeleteljük.
Tipp
A krémbe keverhetünk kevés reszelt fehér csokoládét is, így még krémesebb és édesebb lesz. A süti tetejét megszórhatjuk pirított kókuszreszelékkel a mutatósabb tálalásért.