Elkészítése
Hozzávalók:
12-14 db-hoz:
- 2 x 1/4 csésze cukor
- 2 x 2 csésze liszt
- 2 x 0,5 csomag sütőpor
- 2 x 1 tojás
- 2 x 1/4 csésze olaj
- 2 x 1 csésze tej
- 2 x 1 csomag vaníliás cukor a világos tésztához
- 2 x 2 ek cukrozatlan kakaópor a barna tésztához
Elkészítése:
Két adag tésztát keverünk külön-külön tálban. Az egyiket kakaóporral, a másikat vaníliás cukorral ízesítjük.
A teflonos maci formát vékonyan kikenjük olajjal és a kétféle tésztát felváltva belekanalazzuk.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt (tűpróba) készre sütjük.
[box style=”info”]Gyerekzsúrra, farsangra vagy egy beszélgetős délutánra kiválóan alkalmas.[/box]

