Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Tésztához: 40 dkg finomliszt 1 csomag sütőpor 1 csomag vaníliás cukor 3 tojás 15 dkg vaj 20 dkg porcukor Krémhez: 25 dkg mascarpone 4,5 dl habtejszín 60 g vaníliás pudingpor 3 csomag vaníliás cukor 4 ek porcukor 30 dkg magozott meggy Elkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. 2/3 részét egy 24 × 39 cm-es, sütőpapírral […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2015.07.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

Tésztához:

  • 40 dkg finomliszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 3 tojás
  • 15 dkg vaj
  • 20 dkg porcukor

Krémhez:

  • 25 dkg mascarpone
  • 4,5 dl habtejszín
  • 60 g vaníliás pudingpor
  • 3 csomag vaníliás cukor
  • 4 ek porcukor
  • 30 dkg magozott meggy


Elkészítése:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. 2/3 részét egy 24 × 39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe kinyújtjuk.
170 fokra melegített sütőben elősütjük 10 percet.

Míg sül, elkészítjük a krémet.

Krém készítése:

A krém hozzávalóit együtt, a meggy kivételével kemény habbá verjük. A végén beleforgatjuk a meggyszemeket.

A tepsit kivesszük a sütőből, a krémet rátesszük, elsimítjuk. A maradék tésztát kinyújtjuk, derelyevágóval csíkokat vágunk, és a krémre rakjuk átlós irányban.

Visszatesszük a sütőbe, és további 25 -30 percig sütjük. Amikor kihűlt, felszeleteljük, enyhén meghinthetjük porcukorral.

Csodálatos íze van, ahogyan a krémet beszívja a tészta!

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is