Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csokis sütik

Még csokisabb csokis sütemény

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A vajat a cukrokkal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást. A liszthez hozzáadjuk a sütőport és a szódabikarbónát. A lisztes és vajas keverékeket jól összedolgozzuk, majd végül hozzáadjuk a mogyorókrémet, és azt is beledolgozzuk. Egy tepsit sütőpapírral bélelünk, és kiskanálnyi gombócokat halmozunk rá, 5 cm távolságra egymástól. 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.17.

Tésztához

Tetejére

Elkészítése

A vajat a cukrokkal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást. A liszthez hozzáadjuk a sütőport és a szódabikarbónát. A lisztes és vajas keverékeket jól összedolgozzuk, majd végül hozzáadjuk a mogyorókrémet, és azt is beledolgozzuk. Egy tepsit sütőpapírral bélelünk, és kiskanálnyi gombócokat halmozunk rá, 5 cm távolságra egymástól. 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük. Csak akkor szedjük le a sütőpapírról, ha kihűltek.

A mázhoz külön-külön felolvasztjuk a kétféle csokoládét, és a sütemények tetejére csorgatjuk, ki-ki maga ízlése szerint. Ha a csokoládé megszilárdul, már fogyasztható is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is