Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Tészta: 40 dkg liszt( nálam 20 dkg zabpehely és 20 dkg finom) 20 dkg darált dió 4 egész tojás 20 dkg vaj (lágy legyen) 4 dl tej 1 cs sütőpor 15 dkg eritrit és stevia keveréke vagy 25 dkg cukor csipet só Tetejére: 60-70 dkg magozott, édesített és lecsepegtetett meggy Elkészítése: A tojásokat a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
kata vinczene 57
Beküldte: 2017.06.27.

Elkészítése

Hozzávalók:
Tészta:

  • 40 dkg liszt( nálam 20 dkg zabpehely és 20 dkg finom)
  • 20 dkg darált dió
  • 4 egész tojás
  • 20 dkg vaj (lágy legyen)
  • 4 dl tej
  • 1 cs sütőpor
  • 15 dkg eritrit és stevia keveréke vagy 25 dkg cukor
  • csipet só

Tetejére:

  • 60-70 dkg magozott, édesített és lecsepegtetett meggy


Elkészítése:

A tojásokat a vajjal, az édesítővel vagy cukorral habosra keverjük, majd az összekevert lisztet, darált diót, sót, sütőport hozzáadjuk és a tejjel együtt és lágy tésztává keverjük.

Egy 35*40 cm-es zsírozott vagy sütőpapíros tepsibe öntjük, egyenletesen elosztjuk a tetején a meggyet és 175 fokon szép világosbarnára sütjük kb 40 perc alatt.

Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
kata vinczene 57
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is