Elkészítése
A margarint a cukorral krémesre keverjük. Egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat, és a masszát habosra keverjük. Beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, majd az egészet összedolgozzuk. Elég sűrű lesz a tészta, ilyenkor keverjünk bele kb. 1-1,5 dl meleg vizet.
A tészta felét kivajazott, kilisztezett tepsibe simítjuk, és megszórjuk lecsepegtetett meggybefőttel (pár szemet félre teszünk a díszítéshez). A tészta másik felébe belekeverjük a kakaóport, azután a barna tésztát a meggyes rétegre halmozzuk, és keverőlapáttal szétterítjük. A tésztát előmelegített sütőbe tesszük, és tűpróbáig sütjük.
Krém készítése:
A pudingport simára keverjük a befőtt levével (kb. 3 dl), lassú tűzön sűrűre főzzük, és kihűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd összedolgozzuk a kihűlt pudinggal. Bevonjuk vele a süteményt, végül a tetejét meggyszemekkel és tortadarával díszítjük.
