A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két egyenlő részre osztjuk. Az egyik felét egy 24×30 cm-es tepsibe nyújtjuk. A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzákeverjük a kókuszreszeléket, és ezt a habot a kinyújtott tésztalapra simítjuk. A maradék tésztát szintén kinyújtjuk, majd a kókuszos habra fektetjük, és megkenjük meggylekvárral.
A süteményt 170-180 fokos előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A meggyes habhoz a tojásfehérjéket gőz fölött kemény habbá verjük a cukorral, majd beleforgatjuk a meggyet. A mázhoz valókat – a margarint kivéve – gőz fölött addig melegítjük, míg el nem válik az edény falától. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a margarint, és simára keverjük. Ezt a mázat a meggyes hab tetejére öntjük, és elsimítjuk.
Miután a máz megdermedt, szeletelhetjük a süteményt.