Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Meggyes, cseresznyés sütik

Meggyes habos szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóiból márványos piskótát készítünk. Ehhez a tészta egyik felébe kakaóport keverünk, majd felváltva kanalazzuk a tepsibe, hogy márványos mintát kapjunk. A piskótát megsütjük, majd félretesszük hűlni. A krémhez a meggybefőtt levét leszűrjük, és ha nincs meg a 6 dl, vízzel pótoljuk. A levet kikeverjük a pudingporral és a kristálycukorral, majd felfőzzük, belekeverjük az […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.01.

Tészta

Krém

Elkészítése

A tészta hozzávalóiból márványos piskótát készítünk. Ehhez a tészta egyik felébe kakaóport keverünk, majd felváltva kanalazzuk a tepsibe, hogy márványos mintát kapjunk. A piskótát megsütjük, majd félretesszük hűlni.

A krémhez a meggybefőtt levét leszűrjük, és ha nincs meg a 6 dl, vízzel pótoljuk. A levet kikeverjük a pudingporral és a kristálycukorral, majd felfőzzük, belekeverjük az aromát, és hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal simára turmixoljuk.

A kihűlt piskótára rákenjük a krém felét, majd megszórjuk a kimagozott meggyel. Ezt követően rákenjük a krém másik felét, és a tetejét bevonjuk a felvert tejszínhabbal. Tálalás előtt pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is